B2B IT partner

ConnectC als uw B2B IT partner; klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Wij van ConnectC zijn webbouwers met idealen! Passie voor het vak is een eigenschap die onze professionals verbindt. Doen wat je leuk vindt én de wensen van de klant vertalen naar een goed eindproduct. Deze houding draagt bij aan een succesvolle samenwerking met onze klanten. U heeft een beeld, wij hebben een visie. Samen bouwen wij richting het einddoel. Bent u geïnteresseerd in ConnectC als uw IT partner?

Waarom ConnectC als IT partner?

ConnectC is een full-service internetbureau in Amsterdam. Wij zijn ConnectC gestart in 2009 en wij werken als internetbureau met een ervaren team van enthousiaste medewerkers: projectmanagers, grafische vormgevers, programmeurs en online marketeers.
Iedere professional is ervaren en bekwaam op zijn of haar vakgebied en houdt zich bezig met de eigen specialisatie. Het team is op de hoogte van nieuwe trends, technologieën en online ontwikkelingen. Passie voor het vak verbindt onze professionals.
Doen wat we leuk vinden én de wensen van de klant vertalen naar een mooi eindproduct. Deze houding draagt bij aan een succesvolle samenwerking met onze klanten.

U als klant visualiseert en wij bouwen! Wij bieden een breed scala aan online internetdiensten en -producten. Van een simpele website-aanpassing of logo-ontwerp tot het bouwen van een webshop, app of geavanceerd software-systeem.
Onze klanten variëren van recruitmentbureaus, overkoepelende zorginstelling, retailers en andere bedrijven. Bekijk onze projectportfolio

Onderscheidend vermogen

ConnectC gaat een stap verder. Daar waar andere bureaus vragen, geven wij. Wij realiseren korte communicatielijnen met een projectmanager die u vanaf de start van het project begeleidt en adviseert waar nodig.
U als klant en onze projectmanager brengen samen in een vrijblijvend gesprek het project in kaart. Gaat u met ons in zee, dan nemen wij alle projectprocessen met u door.

HARD WORK + DEDICATION = SUCCESVOLLE IT PARTNER

Wij kiezen voor een nauwe samenwerking bij de ontwikkeling van het project.
Dit leidt op langere termijn tot de beste resultaten.
U vraagt en wij bieden u de juiste professional of team op maat voor uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel.
U visualiseert en wij bouwen!
Wij waarborgen een hoogwaardige kwaliteit van onze diensten.
Wij bieden complete service en gaan zelfs een stapje verder.
De kracht van het bedrijf zit in het geven van advies, ondersteuning en inzichten,
die leiden naar tot goede resultaten. Geïnteresseerd in ConnectC als uw IT partner?

Betrouwbaar

Een betrouwbaar bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt, is van groot belang. Wij zijn dat bedrijf, wij zijn erop uit om u 100% tevreden te stellen. Onze betrouwbaarheid leidt tot klantenbinding. Wij zijn uw IT partners voor de toekomst op wie u kunt bouwen.

Trends & Ontwikkeling

Ons team kenmerkt zich door professionaliteit, ervaring en visie. In dit vak is het belangrijk om mee te gaan met de laatste trends, technologieën en ontwikkelingen. Ervaring leert dat elk project zijn zwaartepunten heeft. U vraagt en wij bieden u de juiste professional of team voor uw opdracht.

IT-professionals

In ons team bevindt zich de crème-de-la-crème van de IT-branche; van webdesign tot softwareontwikkeling. Elke dienst en/of product wordt opgepakt door een deskundige van het ontwikkelingsteam van ConnectC. De dieptefocus van dienst of product leidt tot een meerwaarde in het eindresultaat. Wij behandelen elke opdracht zeer zorgvuldig.

ConnectC als uw B2B IT partner?

Wij geloven in samenwerking. Elk project is anders en heeft een andere kijk nodig. Mede hierdoor hebben wij gekozen voor verschillende IT-professionals in eigen huis. Jarenlang hebben wij gebouwd aan een goed, uitgebreid en kwalitatief hoogstaand netwerk van betrouwbare partners. Efficiëntie en effectiviteit leiden tot de beste resultaten.