CMS systeem

CMS systeem

Voordelen en nadelen thema’s

Thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke branches die standaard functies hebben. Daarnaast is de codering voor de aankoop van het thema niet in te zien, waardoor de programmeur flink wat tijd kwijt kan zijn om te weten hoe het thema is ontwikkeld. Daarnaast kan ook de codering van mindere kwaliteit zijn. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn wanneer de ontwikkelaar of het bedrijf van de thema’s goede support leveren, kwaliteit bieden en weten wat zij doen.

Waarom vormgeving op maat

Een vormgeving op maat wordt gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten. Daarnaast is maatwerk uniek omdat de vormgeving exclusief voor de klant wordt gemaakt. De webshop of website kan altijd verder ontwikkeld worden zonder dat de performance van de site verloren gaat. De kosten van vormgeving op maat liggen hoger dan het werken met bestaande thema’s.Heeft u vragen over uw huidige site en wilt u advies? Neem contact met ons op zodat wij samen kunnen bekijken wat het beste bij uw onderneming en budget past voor het laten bouwen van een CMS systeem.

CMS op maat

Efficiënt beheer

wij richten de CMS systeem zo eenvoudig en efficiënt mogelijk in op maat.

CMS systeem: Geen updates

u bent niet gebonden aan upgrades van plug-ins, juist omdat dit systeem geheel op maat is ontwikkeld.

CMS onbeperkt

doordat de CMS van scratch wordt gebouwd, bent u niet gebonden aan beperkingen en kunt u alle kanten op qua huisstijl en functionaliteiten.

CMS webshop

uiteraard bouwen wij een CMS systeem op maat of een CMS webshop op maat.

Intern databasesysteem

met een CMS op maat is het mogelijk een intern database systeem te koppelen.

Vindbaarheid

vindbaarheid kunt u naar eigen inzicht inrichten in de zoekmachines.

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?


7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.