E-Commerce

E-Commerce

Bent u een startende ondernemer? Behoort uw organisatie tot het MKB -segment of beheert u een groothandel? ConnectC biedt gepaste oplossingen voor elk type bedrijf of onderneming.

Een webshop is een verlengstuk van uw dienst of product. Het afzetgebied wordt vergroot zodat er kansen worden gecreëerd om uw omzet te verhogen.

Afhankelijk van het product of de dienst die u wilt verkopen, ondersteunen en adviseren onze consultants hoe u uw doelgroep kunt bereiken. Naast de bouw van een webshop zorgen wij dat uw webshop goed vindbaar is, en conversie gericht is.

Door middel van een ingebouwd CMS -systeem kunt u zelf uw webshop beheren, onderhouden en updaten.

Voor startende ondernemers is het raadzaam te beginnen met een basis CMS -webwinkel. Afhankelijk van wensen en voorkeuren wordt de webwinkel gemaakt in de huisstijl en tekst die past bij uw concept.

Creëer kansen online

Altijd een oplossing

oplossingen op maat voor elk type bedrijf of onderneming

Creëer kansen

afzetgebied vergroten en kansen creëren voor meer omzet

Uitstekende sites

goed vindbaar en conversie gericht

Krachtige webshops

bouwen van krachtige en geavanceerde webshops

Webshop platformen

CMS webshops en webshops op maat

Mooie webshops

visueel aantrekkelijke webshops die de doelgroep weet te triggeren en verleiden tot aankopen

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?

7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.