Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper, grafische designer, grafische vormgever er zijn diverse benamingen toegekend aan dit beroep, onze grafisch ontwerpers ontwerpen beeldmerken en huisstijlen hierbij kun je denken aan; vormgeving van de website, visitekaartjes, logo’s, brochures, briefpapier enz.

Alvorens onze grafische vormgever aan de slag gaat met de opdracht, zijn er vooraf een aantal zaken van belang waarmee rekening gehouden moet worden, zo moet de vormgever een duidelijk beeld van jouw bedrijf; welke product of dienst wordt er aangeboden? Wat zijn jouw unique selling points? Ook moet de vormgever meer te weten komen over jouw doelgroep; wie is jouw doelgroep? Schets een profiel van jouw doelgroep, vervolgens zal de grafisch ontwerper inhoudelijker ingaan op het werk met onder andere de volgende vraagstellingen: wat wil je uitstralen met het ontwerp? Welke slogan / motto heeft jouw bedrijf? Is er al een huisstijl waar rekening mee gehouden moet worden? Dit zijn enkele vragen die een grafisch ontwerper stelt bij een gesprek om het project af te bakenen en duidelijk te hebben wat de eisen en wensen zijn.

Alvorens we een start maken bedenk ook of je al foto’s hebt waarmee de vormgever aan de slag kan? Niet in alle gevallen hoeft dit, afhankelijk van de dienst en product die je aanbiedt kunnen wij ook werken met stockfoto’s die je voor een x bedrag kunt aanschaffen bij ons, wij maken een selectie en presenteren deze stockfoto’s na akkoord kan de grafische ontwerper aan de slag met de opdracht.

Bij een flyer of brochure ontwerp is het belangrijk dat er teksten worden opgeleverd, uiteraard moeten die in correct Nederlands zijn geschreven en met de juiste toon communiceren naar jouw doelgroep. Onze tekstschrijver kan hiervoor zorgen indien jullie geen teksten hebben, de tekstschrijver kan ook teksten herschrijven of redigeren indien dit gewenst is.

Bij ontwerp komt veel meer kijken dan het ontwerp alleen, maar onze project manager zal vooraf bespreken wat er opgeleverd kan worden alvorens de grafische ontwerper aan de slag kan.

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?

 


7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen