Outsourcing

Besteedt uw IT-werk uit en profiteer van veel voordelen.Bent u op zoek naar een programmeur of een compleet team van programmeurs, ondersteund door grafische ontwerpers? ConnectC helpt u hierbij. Breidt uw team uit tegen 30% minder kosten dan wat u normaal aan een programmeur besteedt. De kwaliteit is net zo goed, zo niet beter. Wij werken met hoogopgeleide IT’ers onder flexibele voorwaarden. Hoe meer uren u afneemt des te lager zijn de kosten.Wij staan klaar om u te ondersteunen

diensten11

Voor Bloggers

Webdesigners en IT-Professionals:

Bent u een gespecialiseerde blogger? Creëer een win-winsituatie met ons en verdien geld met het schrijven van blogs. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen als IT-Partner in diverse projecten.

diensten31

Voor freelancers

Grafische vormgevers en IT-Professionals

Soms heeft u meer werk dan u aankunt of het ontbreekt u aan specialistische kennis. Dan is het fijn om uw klanten te kunnen verwijzen naar een partij die u kunt vertrouwen. Wij staan klaar voor u.

diensten51

Voor CMS-ontwikkelaars

WordPress, Magento, Joomla

Waar heeft u ons voor nodig? Wij bouwen plugins op maat, wij zijn vormgevers en stemmen af op de huisstijl van de klant en meer. Zet ons in als uw IT-partner en wij ondersteunen u en bouwen mee aan uw projecten.

diensten41

Voor Bedrijven

Marketing bureaus, Webdesign en meer

Met onze internationale ervaring kunnen we continuïteit aan. Behoudt de focus op uw corebusiness door ons als IT-Partner in te zetten. Wij werken met white-label en NDA.

CONNECTC ALS IT OUTSOURCING PARTNER
Met de globalisering en hedendaagse technologieën wordt de wereld steeds kleiner.
Hier profiteren steeds meer bedrijven van

Waarom ConnectC als IT outsourcing Partner?
In Nederland is er een tekort aan hoogopgeleide IT’ers. Om hierop in te spelen, werken wij met hoogopgeleide IT’ers en altijd met een vast aanspreekpunt die de verbinding legt tussen u als klant en het ontwikkelingsteam. In samenspraak met de projectmanager leggen we de voortgang van het project in rapportages en demo’s vast. Zo bent u altijd op de hoogte in welke fase het project zich bevindt en er is ruimte om samen met de projectmanager inhoudelijk de projecten door te spreken, als u hieraan behoefte heeft. Met de inzet van de projectmanager die uw programmeur of team managed, heeft u minder managementaandacht nodig en behoudt u de focus op uw corebusiness.
Behoudt focus op uw corebusiness met IT-Outsourcing. Heeft u een verlengstuk nodig voor uw organisatie? U kunt kiezen uit programmeurs met een specifieke expertise waaronder: PHP, .NET, CMS, iOS en meer. Zo krijgt u toegang tot uitgebreide IT-kennis en de nieuwste technologieën.

Wij bieden een frisse kijk op het uitbesteden van uw IT-werk. Wanneer u uw IT-werk uitbesteedt, hebben veel factoren invloed op uw project. Twee daarvan zijn heel belangrijk: de mensen en het communicatieproces.

Kies voor ConnectC als IT-Outsourcing partner

Onze werkwijze:

U levert ons het profiel aan waar u naar op zoek bent. Wij zoeken de geschikte programmeur(s) en stellen het team op. Nadat u akkoord bent, draaien wij 2 dagen gratis een proefproject. Vervolgens gaan wij na de goedkeuring van wederzijdse partijen officieel aan de slag. Wij werken niet met vaste contracten en met flexibele regelingen. U heeft niet te maken met arbeidswetten, loonkosten of personeelsadministratie. Door deze constructie bieden wij u veel flexibiliteit en mogelijkheden binnen uw organisatie. Dit werkt tot 30% kostenbesparend.

Een projectteam op maat

Heeft u een professioneel team nodig voor een specifiek project op het gebied van webontwikkeling, online marketing, grafisch ontwerp of een combinatie hiervan? ConnectC stelt een projectteam op maat samen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende projectmodellen. Het project wordt op afstand uitgevoerd en aangestuurd door een projectmanager in Nederland en op locatie van de programmeur.

IT-Professionals op uurbasis of fulltime

Heeft u tijdelijk specialistische kennis nodig voor een specifieke bedrijfssituatie? Dan biedt ConnectC u de mogelijkheid om een professional in te huren op uurbasis of fulltime. Met deze constructie krijgt u snel een hoogwaardige oplossing op maat zonder personeel te werven. IT-werk uitbesteden, is ook van toepassing als u de expertise en kennis van specialisten wilt inhuren als verlengstuk voor uw bedrijf. U kunt bij ConnectC een IT-professional huren op uurbasis, zodat u geen nieuwe medewerkers hoeft aan te nemen.

Voordelen IT Outsourcing

 • Projectmatige aanpak: gefaseerd, projectstatus updates, testen, projectdemo’s
 • Inzet van IT-professionals die bekwaam en experts zijn op hun eigen specifieke vakgebied
 • Hoog niveau van goed opgeleide IT-professionals
 • Project Manager: vast aanspreekpunt, verbinding tussen ontwikkelingsteam en klant, stuurt het team aan (korte lijnen)
 • Flexibiliteit: u heeft niet te maken met arbeidswetten, loonkosten, personeelsadministratie

Nog meer voordelen IT Outsourcing:

 • Beheersbare kosten
 • Behoud focus op uw corebusines
 • Toegang tot kennis
 • Kwaliteitsverbetering
 • Besparing op kosten door efficiëntie
 • Toegang tot de nieuwste technologie
 • Toegang tot verschillende serviceniveaus
 • Strategische flexibiliteit
 • Overzicht van uw IT-organisatie
 • Minder managementaandacht nodig

Word nu onze partner

Maak gebruik van onze outsource mogelijkheden, wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Samen project starten?

Wilt u vandaag nog een project starten? Of de outsource mogelijkheden doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.