Magento webshop

Magento ontwikkeling

Magento webshop bouwen

Magento webshop is een van de meest populaire webshop-platforms. Deze krachtige en geavanceerde webshop biedt tal van mogelijkheden en is dan ook erg geliefd met name omdat Magento webshop complete oplossingen biedt. Magento webshop is qua ontwikkeling complexer dan WordPress Woocommerce, vandaar dat de kosten van de ontwikkeling van een Magento webshop hoger liggen dan van WP Woocommerce.

Magento CMS

Magento is een open source platform. Hierdoor kan de webshop door uzelf worden beheerd. Het heeft wel wat tijd nodig voor u het platform onder de knie heeft maar erg moeilijk is het niet. Op internet staan tal van filmpjes en websites die aangeven hoe u producten kunt bewerken, factuurmails kunt aanpassen, teksten kunt toevoegen en nog veel meer.

Magento thema’s

Magento webshop heeft diverse thema’s beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor de webshop. Deze thema’s kunnen aangepast worden naar de huisstijl die u voor ogen heeft. Ook bestaat de mogelijkheid de Magento webshop uit te breiden met meer functionaliteiten door middel van plugins en extensies. Er zijn gratis en betaalde plugins. Belangrijk is te kijken naar de actualiteit van de plugin; zijn er recente updates, zijn er goede reviews, ondersteuning en support?

Magento webshop bouwen? De voordelen en nadelen van thema’s

Thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke branches die standaard functies hebben. Daarnaast is de codering voor de aankoop van het thema niet in te zien, waardoor de programmeur flink wat tijd kwijt kan zijn om te weten hoe het thema is ontwikkeld. Daarnaast kan ook de codering van mindere kwaliteit zijn. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn wanneer de ontwikkelaar of het bedrijf van de thema’s goede support leveren, kwaliteit bieden en weten wat zij doen.

Magento bouwen | vormgeving op maat

Een vormgeving op maat wordt gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten. Daarnaast is maatwerk uniek omdat de vormgeving exclusief voor de klant wordt gemaakt. De webshop kan altijd verder ontwikkeld worden zonder dat de performance van de webshop verloren gaat. De kosten van vormgeving op maat liggen hoger dan het werken met bestaande thema’s.

Heeft u vragen over uw huidige site en wilt u advies? Neem contact met ons op zodat wij samen kunnen bekijken wat het beste bij uw onderneming en budget past.

Magento ontwikkeling

Magento platform:

Magento is krachtig, stabiel en goed te gebruiken voor solide webshops

Magento CMS:

U kunt de content van de website zelf beheren.

Maatwerk vormgeving:

wij maken een re-design of een compleet nieuw design om vervolgens te implementeren in het Magento platform

Magento bouwen compleet

Magento biedt complete oplossingen en is daarom erg geliefd bij velen.

Magento hosting

wij bieden hosting pakketten die ervoor zorgen dat de performance van de Magento webshop hoog ligt.

Magento webshop bouwen |Multi-store

mogelijkheid tot het beheren van meerdere shops vanuit 1 back end.

 

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?

 

7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

 

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.