Malware verwijderen

Wanneer u een website heeft, dan is een van de belangrijkste dingen om te checken of de beveiliging in orde is. Door de toegenomen online bedreigingen krijgen veel websites te maken met malware of erger nog, ze worden gehackt. Niet alleen door het hacken, maar ook door andere zaken worden websites geblokkeerd door zoekmachines. De websites staan dan op de ‘zwarte lijst’. Om al deze problemen op te lossen heeft u een betrouwbaar bedrijf nodig. ConnectC is zo’n bedrijf. U kunt contact met ons opnemen om uw website van de zwarte lijst te laten verwijderen, virussen te verwijderen en om back-ups te configureren.

Als u merkt dat uw website gehackt is of op de zwarte lijst staat, dan is ons technische team in staat om dit voor u te herstellen en u te behoeden voor welke vorm van online aanvallen dan ook. Wij zetten speciaal algoritme in, zodat onbekende virussen op gemakkelijke wijze worden gedetecteerd.

Behalve de nieuwste software tools, hebben wij de middelen om uw website te analyseren en ervoor te zorgen dat u beveiligd bent tegen mogelijke virussen en aanvallen. Onze veiligheidsexperts zorgen dat alles op uw website grondig wordt geanalyseerd en gecontroleerd. Tijdens deze analyse en controle worden ongebruikte en onnodige bestanden opgeruimd. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:
– oplossen van geïnfecteerde of gehackte websites
– e-mail spam verwijderen
– malware verwijderen
– verwijderen van de zwarte lijst van de zoekmachines
– vaststellen van bugs
– beveiligen tegen virussen en aanvallen
– verandering van uw files monitoren
– controle van uw server

Neem contact met ons op voor het oplossen van uw beveiligingsproblemen. We zorgen voor een effectieve aanpak en de beste opties voor uw beveiliging. Mail naar: contact@connectc.nl of bel naar: 020 – 667 36 57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *