Wat doen wij?

Wat doen wij? Wij bouwen visueel aantrekkelijke websites, bedenken sterke merknamen, zorgen voor vindbaarheid van websites, denken mee over concepten en zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn.

diensten11

Concept & branding

Wij zorgen voor succesvolle ontwikkelingen van internetconcepten en -strategieën

diensten31

Web(shop)design

Bent u op zoek naar een hoogwaardig web(shop)-design, logo-ontwerp, illustratie of print-design?

diensten51

E-commerce

Bent u op zoek naar een geavanceerde webshop die goed vindbaar en conversie gericht is?

diensten41

App design

Wij bedenken en ontwikkelen mobiele applicaties voor platforms waaronder iOS, iPad en Android

diensten61

Online marketing

Bent u op zoek naar dé manier om online groei te realiseren? Vraag de marketing-scan aan

Eenmalig een project starten? | Of langdurig samenwerken?

U kunt bij ons een project starten dat wij blijvend voor u kunnen beheren en onderhouden. Heeft u meer projecten en/of ICT-werk? Dan kunt u een partner van ons worden en zorgen wij ervoor dat u de voordelen van onze samenwerking ervaart.

Wilt u een oriënterend gesprek alvorens u een project bij ons start? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op en vraag advies.

Onze aanpak

Wij kunnen veel want wij hebben een groot team van IT-specialisten en professionals, allen bekwaam en gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Van webontwikkeling, grafische vormgeving, concept ontwikkeling tot online marketing. Wat wij bijna nog belangrijker vinden, is persoonlijke aandacht voor uw project. Wij duiken in het functioneel ontwerp en brengen alle schakels van de uitdaging en complexiteit bij elkaar.
Gedurende het project krijgt u tussentijdse updates, demo’s, rapportages en telefonisch overleg met uw vaste aanspreekpunt, zodat uw project tot het beste resultaat leidt. Snel schakelen is cruciaal. Vandaar dat wij strakke deadlines hanteren en waarmaken. Wij zijn flexibel en wij werken met budgetten. U geeft uw budget op en wij geven een terugkoppeling over wat wij met uw budget kunnen doen/ontwikkelen.

Voordelen

  • Persoonlijk aandacht voor uw project
  • Hoog niveau van goedopgeleide IT-professionals
  • Project Manager: vast aanspreekpunt, verbinding tussen ontwikkelingsteam en klant, stuurt het team aan (korte lijnen)
  • Flexibiliteit

Offerte aanvragen

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.