Portfolio websites, webshops, huisstijl een greep uit onze portfolio

Devoteam Warenmarkten is onderdeel van Devoteam Nederland,een onafhankelijke ICT-dienstverlener voor overheden en bedrijven met Requirements Engineering, DevOps, Cloud en Mobility als speerpunten.

BEKIJK CASE

Jupio is één van de belangrijkste fabrikanten van power-accessoires voor digitale camera´s,camcorders, mobiele telefoons, laptops en powertools. Inmiddels worden de Jupio producten verkocht in meer dan 8 Europese landen.

BEKIJK CASE

The W-Agency is een artiestenplatform waar men dj’s en artiesten kan boeken die nationaal en internationaal optreden

BEKIJK CASE

2Clashy is een fashion-groothandel die zich al meer dan 5 jaar onderscheidt met een kledingcollectie die trendy, stoer en vrouwelijk is. De uitdaging in dit project is om een platform te creëren waarbij het concept naar een hoger niveau wordt getild met meerdere elementen.

BEKIJK CASE

Team Different is voortdurend op zoek naar de leukste items van zowel bekende merken als betaalbare confectiekleding in binnen- en buitenland.

BEKIJK CASE

Cash Money Budget is een onderdeel van de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zuidoost en Diemen. De doelgroep bestaat uit jongeren tussen de 14 en 27 jaar. CMB spreekt de taal van de jeugd en kan daardoor op een laagdrempelige manier onderwerpen bespreekbaar maken.

BEKIJK CASE

Het idee achter de website is informatie helder communiceren naar de doelgroep van de Terra Consultancy. Informatief en doeltreffend. Met de call-to-action buttons zijn er mogelijkheden voor de doelgroep om tot actie over te gaan. Nieuws en blog-items blijven de doelgroep informeren. Ook vanuit een marketing technisch aspect zijn blogs zoekmachine vriendelijk en informatief.

BEKIJK CASE

We ♥ Transport het koeriersbedrijf dat echt geeft om transport van pakketten tot pallets. Van pallets tot een vracht van 23 ton.Het team heeft liefde voor transport! Goede service staat dan ook hoog in het vaandel. Een snelle ophaalservice en afhandeling zijn een van de sterke punten.

BEKIJK CASE

Ava’s beautybar is dé specialist op het gebied van waxing, lash extensions & make-up. Het team heeft veel kennis over en liefde voor dit vak en dat willen zij uitstralen met hun website.

BEKIJK CASE

Om het bereik en volume van de aankopen te vergroten van de ondermode specialist,
hebben we een webshop ontwikkeld die niet alleen mordern,gebruiksvriendelijk oogt,maar ook voorzien is van functies en mogelijkheden om het bestellen voor de online consument zo gemakkelijk mogelijk te maken.

BEKIJK CASE

Via dit platform worden zij op de hoogte gehouden van de agenda, programma’s,evenementen en themas van Lovingday.

BEKIJK CASE

Het Bouwen van een responsive website waarbij de vormgeving van de site geheel is afgestemd op de huisstijl en het concept van de klant met een sjieke, moderne en strakke weergave, De klant moet uitgenodigd worden om van de diensten gebruik te maken.

BEKIJK CASE

E-coaching biedt diverse diensten voor professionals. Via de website kan de bezoeker een van de pakketten kiezen. De bezoeker vult een online formulier in waarna de backoffice contact opneemt met de klant.Het blog wordt actief gebruikt om de bezoeker te informeren over de diverse onderwerpen van e-coaching.

BEKIJK CASE

Binnen 8 dagen had de opdrachtgever een website nodig om de tour van Marc Anthony in Spanje aan te kondigen. Er is gekozen voor een ‘one-page’-concept, waarbij beleving en overzicht de basis vormen van de website.

BEKIJK CASE

Maandelijks organiseert het team van ‘Be Exclusive’ een exclusief en goed bezocht feest in Amsterdam. Modellen, sushi, champagne en urban-muziek maken het feest keer op keer tot een groot succes. Voor de uitstraling van een feest als dit hebben wij een one-page website gemaakt waar alle informatie verdeeld is over diverse slides.

BEKIJK CASE

De klant had als wens om een strakke webshop te lanceren waar de klanten diverse snacks kunnen bestellen. In de webshop kan de bezoeker na het invoeren van de postcode bekijken of er ook in zijn regio bezorgd wordt.

BEKIJK CASE

Het doel van de klant is om producten online aan te bieden, zodat het bereik vergroot wordt van lokaal naar regionaal. De webshop is gebouwd om de klant op een gemakkelijke manier kruiden, specerijen en theeen te laten bestellen via de webshop.

BEKIJK CASE

Ook een project samen met ons starten?

Sluiten

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)