SEO

SEO

Marketing campagne opzetten

De fundering van een effectieve en doelgerichte marketingcampagne is uw kennis van uw merk, dienst of product.Onderzoek en analyse is cruciaal om in kaart te brengen welke strategie het best past en het meeste rendement oplevert. Vervolgens kunnen verscheidene tools ingezet worden om uw doelstellingen te behalen.

Adwords – Search Engine Advertising

Advertentieruimte wordt ingekocht met de belangrijkste zoekresultaten in het organische gedeelte van google. In een veiling wordt geboden op zoekwoorden waarbij de kosten per klik betaald worden.

SEO Search Engine Optimisation

Zoekmachineoptimalisatie is een samenloop van activiteiten, bedoeld om een websitepagina hoog te laten scoren in zoekmachines, zoals google of yahoo. Deze webpagina wordt geïndexeerd op trefwoorden / keywords die gebruikt worden op de webpagina. Onpage optimalisatie gebeurt op basis van inhoud, structuur en techniek van de website. Linkbuilding is ook een belangrijk onderdeel om de webpagina hoog te laten schoren.

SEO training

Wilt u zelf uw positie in de zoekmachines verhogen door aan de slag te gaan met SEO? Wij geven trainingen op locatie en/of u kunt deelnemen aan een van onze online marketing workshops. De trainingen in kleine groepen zijn praktisch van opzet.

Social media

Social mediasites waaronder LinkedIn, Facebook, Twitter, Youtube zijn verzamelingen van websites waarbij de gebruikers contact met familie, vrienden, kennissen en of zakelijke relaties kunnen onderhouden.

Voor bedrijven zijn social media ook van essentieel belang. Een bedrijf kan de naamsbekendheid vergroten en bezoekers van social media naar hun website leiden. Input voor uw product / dienst kan verkregen worden door bijvoorbeeld feedback van de doelgroep te realiseren. Om te kijken welke waarde social media voor uw bedrijf hebben, formuleren wij doelstellingen en we brengen vervolgens in kaart hoe deze doelstellingen te realiseren.

SEO | Wat kunnen wij voor u betekenen bij zoekmachine optimalisatie?


Wilt u weten hoe online marketing van toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan zijn, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants.

Online marketing campagne starten:

wij starten uw effectieve en doelgerichte marketingcampagnes op.

SEO-training:

op uw locatie geven we een uitgebreide SEO-workshop over de kneepjes van het vak.

Beheer en rapportage:

over de activiteiten die wij verrichten, brengen we rapportages uit zodat u de behaalde resultaten kunt inzien. Dit wordt toegelicht door onze marketeer.

Efficiënte online marketingtools:

met inzet van diverse tools worden uw doelstellingen behaald.

Leads en loyaliteit:

onze strategie is gespitst op het genereren van leads en het behouden van huidige klanten die blijvend aankopen doen in uw shop.

Aandacht voor uw merk:

met uw merk moet u positieve aandacht krijgen van uw doelgroep. Wij ondersteunen en activeren deze aandacht.

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?

7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

Word partner

Heeft u regelmatig IT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een marketing project starten m.b.t. vindbaarheid van de site? Of uw marketing project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.