Webdesign

Webdesign

Bent u op zoek naar hoogwaardig Webdesign, Logo Ontwerp, Illustratie of Print Design? Onze vormgevers van ConnectC maken grafisch ontwerpen van een professionele kwaliteit.
Onze kracht ligt in ons team met inspirerende talenten, dat goed communiceert met onze klanten. De mensen van ConnectC zijn zeer vaardig in onderzoek, creativiteit en design.

Webdesign

Bij het ontwerpen van uw webdesign willen we er zeker van zijn dat uw merk en het unieke karakter van uw bedrijf naar voren komt. Onze expertise kan een grote rol spelen in het behalen van een maximaal resultaat als het gaat om het gemakkelijk navigeren op de site. Uw functionele website gemaakt door de mensen van ConnectC zal ongetwijfeld hoog scoren in de zoekmachines.

Tijdens het ontwerpen van het webdesign, zien wij gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker van de website als prioriteit. Het is van belang de doelgroep te identificeren en de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren.

Ons team waardeert iedere klant en we werken altijd aan effectieve en efficiënte oplossingen. We vinden een langdurige samenwerking met al onze klanten belangrijk.

Responsive webdesign

Wij streven naar een optimale webervaring voor uw bezoekers. Dit is mogelijk als het ontwerp zich aanpast aan de omgeving waar hij getoond wordt, zoals op desktops, smartphones en tablets.
Steeds meer mensen bekijken een website via hun tablet en smartphone.

Het is daarom wenselijk de website / webshop te voorzien van een responsive ontwerp.

Onze programmeurs zorgen niet alleen dat uw nieuwe website overal zichtbaar is, maar zij zetten ook uw huidige website om naar een responsive ontwerp.

Logo & huisstijl

Een goed logo en een goede huisstijl staan voor belangrijke speerpunten in de onderneming, zoals vertrouwen en waarde. Een duidelijke omschrijving van uw wensen en ideeën zijn cruciaal om tot een uniek en krachtig logo te komen waar u tevreden over bent. Wij betrekken u bij het traject zodat het ontwerp en uw ideeën met elkaar in overeenstemming zijn.
Bent u niet tevreden over uw huidige logo en/of huisstijl / webdesign? Wij denken graag met u mee over mogelijke verbeteringen en/of aanpassingen van uw huidige logo & huisstijl.

Visueel aantrekkelijk en hoogwaardig web(shop)design

Onze kracht ligt in ons team met inspirerende talenten, dat goed communiceert met onze klanten. De mensen van ConnectC zijn zeer vaardig in onderzoek, creativiteit en design.

Inspirerende talenten

Onze kracht ligt in ons team met inspirerende talenten, dat goed communiceert met onze klanten

Vaardig in onderzoek

De mensen van ConnectC zijn zeer vaardig in onderzoek, creativiteit en design

Gebruikersvriendelijk ontwerp

Tijdens het ontwerpen van het website design, zien wij gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker van de website als prioritei

Responsive webdesign

Het ontwerp past zich aan de omgeving waar hij getoond wordt, zoals op desktops, smartphones en tablets

Huidige ontwerp omzetten naar responsive design

Onze programmeurs zorgen niet alleen dat uw nieuwe website overal zichtbaar is, maar zij zetten ook uw huidige website om naar een responsive ontwerp

Tevreden klanten

Wij betrekken u bij het traject zodat het ontwerp en uw ideeën met elkaar in overeenstemming zijn

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?


7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.