Website support

Website support

Wanneer een website of webshop live gaat, zijn er tal van activiteiten die uitgevoerd moeten worden. Ons team van de website support ondersteunt bedrijven bij de activiteiten van website onderhoud en ondersteuning. Door ervaring en kennis weten wij op welke activiteiten de focus gelegd moet worden om te zorgen dat de website zonder problemen functioneert.

Nadat de website / webshop live is, houdt de samenwerking niet op. Onderhoud en beheer spelen een fundamentele rol in de motor van een online onderneming. Voor diverse onderdelen moet de backoffice stand-by zijn, onder meer voor technische updates, content wijzigingen en klantsupport.

Onze team van de website support zorgt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Van de werkzaamheden en prestaties worden overzichten en rapportages gemaakt, zodat u overzicht behoudt over het gehele traject en neemt u de beslissingen daar waar nodig.

Teksten schrijven

Voor een pakkende en creatieve tekst die SEO-vriendelijk is geschreven, kunt u bij ons terecht. Uw teksten worden geschreven door onze ervaren tekstschrijver met als doel dat de aansprekende teksten begrepen en opgepakt worden door uw doelgroep. Daarnaast houdt de tekstschrijver voor ogen dat de teksten effectief worden opgenomen in de zoekmachines.

Website support

Wilt u na de oplevering van uw website of webshop geen omkijken meer hebben naar de updates van uw site? Onze website support kan uw site updaten, back-up installaties uitvoeren, uw website verder ontwikkelen en nog veel meer. Onze website support is bereikbaar van maandag tot zaterdag van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds.

Chat support

Wie bieden volledig chatsupport tijdens en na kantooruren voor uw website of webshop. Onze chat-agenten zijn getraind om conversies te verhogen, klantbinding te creëren en omzetgroei te realiseren.
De chat-agenten kunnen flexibel worden ingezet, per chat, op week- of op maandbasis. U kunt nu een gratis chat-try-out van een week doen waarbij de chat-log wordt bijgehouden en u overzicht heeft van de chat-sessies.

Content beheer

Wellicht heeft u al content op uw website maar is deze is niet meer actueel. Wordt uw content vaak genoeg vernieuwd? Spreekt de content uw doelgroep aan?

Content is de basis van een website. Informatieve en vernieuwde content zorgt dat uw doelgroepen worden aangesproken door en aangetrokken tot de website.

Webshop support en ondersteuning

Wilt u hulp bij het beheer van uw webshop? Een goed draaiende webshop is continu onderhevig aan onderhoud, wijzigingen en updates. Verzending van de producten moet zorgvuldig uitgevoerd worden, daarnaast is snel schakelen cruciaal. Ons team van de Backoffice draagt zorg voor onderhoud en beheer van diverse webshops. En met succes, ons klantenbestand blijft groeien:

e-mailsupport
chatsupport
data entry
administratieve werkzaamheden
producten aanpassen / wijzigen
uitvoeren webshop-updates
webshop uitbreiden met meer functionaliteiten en opties
online marketing en PR-werkzaamheden
orderverwerking

Webbouwers met idealen voor uw website support en beheer


Wanneer een website of webshop live gaat, zijn er tal van activiteiten die uitgevoerd moeten worden. Ons team van de backoffice ondersteunt bedrijven bij website beheer en ondersteuning
Website zonder problemen

Door ervaring en kennis weten wij op welke activiteiten de focus gelegd moet worden om te zorgen dat de website zonder problemen functioneert

Backoffice stand-by

Voor diverse website onderhoud en support moet de backoffice stand-by zijn, onder meer voor technische updates, content wijzigingen en klantsupport

Rapportage van website onderhoud en ondersteuning

Van de werkzaamheden en prestaties worden overzichten en rapportages gemaakt,

SEO vriendelijke teksten

Aansprekende teksten worden begrepen door de doelgroep,daarnaast worden de teksten zoekmachine vriendelijk geschreven

Website onderhoud en ondersteuning

Geen omkijken naar uw website onderhoud en ondersteuning? Onze programmeurs kunnen uw site updaten, back-up installaties uitvoeren, uw website verder ontwikkelen en nog veel meer

Chat-try-out

U kunt nu een gratis chat-try-out van een week doen waarbij de chat-log wordt bijgehouden en u overzicht heeft van de chat-sessies.

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?


7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.