WordPress website maken

WordPress website maken

Wat is een CMS?

ConnectC heeft verschillende CMS-platforms om uw website te bouwen. Hierdoor is het voor u eenvoudig de website zelf te onderhouden en aan te passen. Wij kunnen ook een CMS-oplossing toepassen op uw bestaande website, zodat u de website zelf kunt beheren zonder dat u daarvoor over uitgebreide kennis hoeft te beschikken.

Waarom een WordPress website maken?

Een van de meest populaire CMS-platforms is WordPress. Het platform is zoekmachinevriendelijk en eenvoudig in het beheer.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem waarmee het eenvoudig is de website te beheren. Laat onze programmeurs een WordPress website maken. Het is een opensource-systeem, mensen zijn vanuit de WordPress community continu met de ontwikkeling en onderhoud van WordPress bezig. Steeds meer bedrijven gebruiken WordPress om een website of een webshop te (laten) ontwikkelen.

WordPress is gebaseerd op PHP en maakt gebruik van een MySQL-database. De vormgevers maken thema’s van scratch die prima aansluiten bij uw product, merk of dienst. Onze programmeurs kunnen plug-ins op maat ontwikkelen, afgestemd op uw zakelijke doelstellingen.

Waarom WordPress website maken?

WordPress website maken:

gebruikersvriendelijk en zoekmachinevriendelijk

CMS WordPress website maken:

de content van de webshop kan zelf worden beheerd

WordPress website extensies:

talloze wordpress websiteextensies worden afgestemd op uw specifieke wensen en eisen voor de webshop

WordPress thema’s:

kiezen uit tal van thema’s degene die het best matcht met uw eigen huisstijl

Maatwerk vormgeving:

wij maken een re-design of een compleet nieuw design maken om vervolgens te implementeren in WordPress

WordPress upgrade en updates:

maak gebruik van onze safetycheck: update browsers, software, extensies en meer maar start met een WordPress website maken

Waarom ConnectC geschikt is als IT-Partner?


7+ jaar ervaring

Team van IT professionals

100% klanttevredenheid

Maatwerk oplossingen

Word partner

Heeft u regelmatig ICT-projecten die u wilt uitbesteden? Wij zorgen voor de juiste professionals, een vast aanspreekpunt, kwaliteitswaarborg voor de processen, toegang tot kennis, flexibiliteit tegen minder kosten.

Project starten

Wilt u vandaag nog een project starten? Of uw project doorspreken? Neem nu contact met ons op via het contactformulier of ons offerteformulier en ontvang vandaag nog een reactie.